Услуги

Фирма „Джортани“ ЕООД“ е регистрирана в Министерство на здравеопазването и извършва дейността си под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ). Наш ръководител е лекар епидемиолог с 20 годишна практика в областта на ДДД обработките.

Извършваме за своите клиенти професионално унищожаване на хлебарки, дървеници, кърлежи, бълхи и други вредители във всякакви обекти – жилища, офиси и заведения с обществено предназначение, като: ресторанти, болници, автогари, пазари, магазини за хранителни стоки, складове и др. Благодарение на дългогодишният си опит и квалифициран персонал, ние гарантираме за 100% професионализъм в извършваните от нас услуги, както и в опазването на здравето на своите клиенти. Всичко това постигаме чрез строг контрол и използване на качествени препарати за унищожаване на хлебарки и всякакви други вредни насекоми и гризачи.
Джортани ЕООД -Препарати за борба с мишки, гризачи, бълхи, кърлежи, мравки и други. > Услуги

Винаги сме готови за предизвикателство.

Унищожаването на хлебарки и други вредители се извършва с препарати от последно поколение, които са безвредни за хора, домашни любимци и растения и не причиняват алергични реакции.

Борба с хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, оси, мравки, мухи, комари, паяци, молци, плъхове и мишки. Премахване на змии, къртици, съсели , и други вредители.

365

Дни на разположение

+ 25

Произвеждани продукти

+ 5000

Доволни клиенти

+ 11

Години на пазара

Услуги